31 dec. 2009

Joke acryl/olie schilderen5 opmerkingen:

marja visscher zei

Dag Joke,
Geweldig, wat een mooi werk! Ik zal er wat uitprinten voor mijn moeder, want die heeft geen internet op haar laptop zoals je weet. Niet alleen je schilderijen zijn fantastisch ook de natuurfoto's zijn prachtig. Het is fijn dat je je gevoel in dit werk kunt uiten. Ik zal je ook blijven volgen nu ik je blogadres heb. Weet je trouwens dat je in de rechterbaan ook iets kunt openen, waarop mensen kunnen aangeven dat ze je volgen. Je moet maar eens op mijn blog kijken. Ik geloof dat ik er nu zo'n 75 heb die mij intensief volgen. Wel leuk al die schilderijen zo bij elkaar, zo heb je je eigen expositie gecreëerd.
Wens je nog een fijne avond en lieve groet ook aan Frans,
Marja

marja visscher zei

Dag Joke,
Kijk dat is nu zo handig hè die link naar elkaars blog.Ik zag dat je je foto hebt veranderd. Wanneer je nu wat meer kijkers op je blog wil genereren dan moet je je ook als volger bij anderen aanmelden die ongeveer dezelfde hobby's hebben of blogs die je leuk vindt om te volgen. Die komen dan ook vanzelf bij jou kijken. Er wordt dan wel van je verwacht dat je zo af en toe 'verse' foto's of schilderijen op je blog zet. Want er moet tenslotte elke keer weer wat te bekijken zijn. Ik heb op deze manier enorm leuke contacten opgebouwd tot zelfs in het buitenland. Er heeft zich nu ook een kunstenaar aangemeld bij mij, Walter, hij heeft ook een mooie blog, en wellicht vindt hij het leuk om ook bij jou te kijken. namens mijn moeder bedankt voor de mooie kunstkaart!!
Wens je een fijn weekend ook voor Frans!
Lieve groet, Marja

marja visscher zei

Dag Joke en Frans,
Gezellige Paasdagen! Geniet er van!
Lieve groet, Marja

JacQie zei

Hoihoi, ik zag je berichtje op mijn blog. Leuk dat je iets typte voor me. Ik heb me op jouw blog aangemeld als volger, dus ga zo meteen even kijken wat je allemaal laat zien hier. Fijne pasen nog he, en groetjes
jacqie

Marja Visscher zei

Kijk, Joke met deze volger heb je blijkbaar al 'loon naar werken'.
JacQie heeft zich ook bij mij gemeld. Ze maakt prachtige foto's. Zet ook maar mooie foto's op jouw blog, want ook jij fotografeert prachtig. Dat mag je best aan iedereen laten zien, hoor! Smeer het maar lekker uit, elke week weer een paar nieuwe foto's, dat houdt het spannend!!
Lieve groet, Marja