30 sep. 2011

De verhuizing naar Lelystad 2011


Zo, ons huis is verkocht!

Het is 12 september en de verhuiswagen kan ieder moment om de hoek komen, en ja hoor daar is hij dan. Het huis is toch binnen een jaar verkocht en in deze tijd niet verkeerd dacht ik zo.Wij blij, want we gaan er een stuk op vooruit, lekker ruim een mooie tuin, echt mooi moet hij natuurlijk nog worden. Ik ben al aardig aan het snoeien geweest, winterklaar heet dat, maar dan op mijn manier.Nadat we binnen al aardig aan de gang geweest zijn en nog lang niet klaar zijn gaat het er toch op lijken. het wachten is nu op de nieuwe meubels, de salontafel is inmiddels binnen, maar zit nog in de verpakking. Als alles zo'n beetje klaar is zal ik nog wat foto's laten zien. Dit is wat er aan vooraf ging, keurige verhuizers hadden we, uiterst voorzichtig gingen ze met onze spullen om, nee meer dan LOF over het 't Hoentje uit Wateringen! En wat vinden jullie van ons uitzicht op een mooie warme dag in seotember?

De IJscoman, leuk hé?4 opmerkingen:

Ger zei

Hoi Joke,

Een stel sterke mannen....inpakken en wegwezen.

Fantastisch vooruitzicht om elders verder te gaan waar jullie na die keuze gemaakt te hebben vast ook heel prettig zullen gaan wonen.

Veel woonplezier en geluk gewenst!!!

Werkse en fijn weekeind!!
Lieve groeten,Ger

teca zei

Sometimes change is needed... including the physical.
Good luck, achievements and peace.
A sweet kiss and love.

Kom Achterom zei

Kijk dat zit er Pico bello uit!
Gefeliciteerd hoor! en nu verder op een nieuwe heerlijke stek!
fijn weekend
Yolanda

Jeanne zei

Wat zul je blij zijn geweest een huis verkocht binnen een jaar dat kan niet iedereen zeggen. Leuk in het nieuwe huis alles weer gezellig maken .Veel geluk en woonplezier . Grt Jeanne