6 feb. 2012

Winter in Lelystad 2012

Dit is het Natuurpark van Lelystad. Zo als iedereen heb ook ik weer prachtige foto's gemaakt van dit schitterende landschap, zo ook van het Zuigerplaspark, die volgen hier onder, en natuurlijk het roodborstje die mag je niet missen, samen met een merel zijn ze heftig in de weer. De merel graaft een kuiltje in de sneeuw.


Ik wil mijn bloggers er nog even op wijzen dat ik bij niemand een reactie kan achter laten. Ik kan al ruim een half jaar mijn volgers niet meer zien, en ook bij anderen niet, en vindt het daarom erg vervelend dat jullie niets meer van mij horen. Ik kan alleen een reactie geven als ik er één krijg, dan kan ik daarop klikken en een reactie terug geven. Ik hoop dat jullie er begrip voor kunnen opbrengen, anders denken jullie misschien van Joke horen we ook helemaal niets meer.

Sorry!!!
De zwanen, eenden en ander gevogelte hebben nog een wak gevonden.

En het konijn op de valreep.5 opmerkingen:

Walter zei

Hoi Joke, jouw volgers zie ik wel, maar het lijkt wel of er in jouw profiel allerlei vreemde tekens zijn geslopen. Zou daar de storing door komen dan? Wel raar hoor, want blogspot zou toch overal hetzelfde moeten reageren? Groetjes en bedankt voor je reactie

teca zei

Wonderful shots, honey!!!

Warm hug and much love.

PRS64 zei

Hoi Joke, leuk blog, mooie aquarellen en leuke foto's.

groet, Patrick

Carolina zei

Very romantic landscape.

Linda zei

Lovely winterscapes Joe! Rabbit is pretty in the snow! You have captured beautiful ice crystalike trees...excellent work!! warm greetings, Linda :))