20 apr. 2013

De acht nesten in de hoogspanningsmast zijn alweer bewoond in Lelystad, zoals ieder jaar keren de ooievaars weer terug naar hun nest. Van hoogtevrees hebben ze geen last.  


8 opmerkingen:

Walter zei

Oei, als dat maar geen ooievaartjes met stress oplevert! ;-) Fijne zondag.

Simonne Valenberghs zei

Bij ons, nu 20jaar geleden hebben wij een koppel ooievaars in onze buurt gehad ,wij wonen nogal afgelegen in een landbouw en bos gebied.Dat was een grote gebeurtenis met veel volk dat kwam kijken en s'nachts Polietsie bewaking om te voorkomen dat de eieren gestolen werden.Gelukkig zijn ze niet meer terug gekomen;maar mooi is het wel .

Marco Alpha zei

Hoi Joke,
Mooie foto's heb je gemaakt van dit verliefde ooievaars paartje.
Toch raar dat deze vogels altijd van die vreemde plekjes zoeken om te nestelen. Bij Diergaarde Blijdorp zitten er ook al jaren een aantal paartjes op de bovenleidingsportalen van het spoor. Je zou toch denken dat er wel rustigere plekjes waren.

Groetjes, Marco

Julie G. zei

Oh my goodness, that is an interesting condominium residence. It must be fun to keep an eye on all of them once the youngsters are born. Terrific photographs, Joke!

Helma zei

Hoi Joke,

ik vind dit toch wel heel bijzonder hoor. Ik heb er eens een gezien die halverwege de mast zat en dat vond ik al bijzonder. Mijn vriendin die in Biddinhuizen woont had me er al eens op gewezen. Je hebt ze trouwens mooi weten vast te leggen.

Groetjes, Helma

victoria eugenia zei

Hola Broma, me has dejado un comentario en mi blog que no entiendo. Creo que no has leído el artículo sobre la pintura con espátula, se puede leer pinchando en el enlace que está fuera del título.
Saludos.

Janny zei

Wat is dat bijzonder zeg heel leuk
Daar krijg je het straks druk mee Joke om foto's van de kleintjes te maken je hou het toch zeker wel in de gaten ?
Groetjes Janny

Sciarada zei

Ciao Joke, een bijzondere plek om te nestelen, vandaar de ooievaars hebben een bevoorrecht uitzicht!