11 aug. 2010

Libelle op z´n mooist
Schitterend beestje


Hangend aan een tak

10 opmerkingen:

teca zei

You got great pictures of the dragonfly! Wonderful!

Kisses with love.

Kom Achterom zei

Ha Joke,
wat een prachtige foto's zeg!! en dat niet alleen die aquearellen zijn ook prachtig zeg! Daar ga ik zo onder aan je blog nog even van genieten hoor.
Ik ga je volgen want ik wil nog veel meer van je zien. Wat leuk hé dat je elkaar zo tegenkomt! Ik geniet er elke dag van en vind het leuk dat je bij mij achterom bent geweest.
Bedankt voor je lieve reactie.
Die libelle hoe krijg je het voor elkaar. Als ik wat wil fotograferen vliegt het altijd weg! Ze zullen wel denken : Wat ben jij lelijk van dichtbij! hihihii
Fijne week met nog heel veel zon en prachtige plaatjes
Yolanda

Joke van de Klift zei

Dank je wel voor je reactie Yolanda. Ja die Libelle bleef juist erg lang zitten, dus het was niet zo moeilijk, maar wel mooi hé.
Ik vind het leuk dat je mijn aquarellen ook mooi vind, dat ga ik binnenkort weer doen en acryl/olie verven dat is ook erg leuk om te doen.
groetjes,Joke

Anoniem zei

Dank u voor uw complimenten. Oh hoe ik uw land lief te hebben.
Je hebt mooie foto's van libellen. Prachtig!
Ik spreek geen Nederlands, dus ik hoop dat Google goed zal vertalen.
Cheers!

"Création" zei

Werkelijk SUPER Joke, wat een schoonheden van foto's, de libel kijkt je gewoon aan, ongelooflijk mooi. Je kan er wel een prachtige aquarel van maken.

Heerlijk weekend wens ik je,
lieve groet, Josephine

Julie G. zei

Joke, wonderful photographs of dragonflies! The clarity and detail are outstanding. You were able to capture the intricate, lacey wings in such a beautiful manner. A joy to view!

Rick zei

Prachtige fotos van die libelle (weer een woord geleerd) ! Wat grote ogen - moet ook wel om die kleine mugjes te pakken!

Fijne zondag verder Joke.

Anoniem zei

Prachtig, deze libelle. Die staat er echt mooi op. Bedankt voor je berichtje op mn blog. Ik had inderdaad vakantie, maar morgen moeten de kids weer naar school en begint het gewone leventje weer. Fijne week alvast,
groetjes Jacqie

maiaT zei

Beautiful series of macros. The last two photos are breathtaking, such clarity and detail.

Kerri zei

Great captures of the dragonfly!