18 mei 2010

Libelle in de tuin

Voorjaarsbezoek

Posted by Picasa

7 opmerkingen:

fotorantje zei

heel erg mooi!
die vleugeltjes prachtig

http://blog.seniorennet.be/fotorantje

"Création" zei

Hoi Joke,

Ohhh werkelijk SCHITTEREND!!! wat een prachtige foto's heb je gemaakt, artistiek zeer verantwoord maar ook een toppertje jou camera. Omdat zo vast te kunnen leggen, echt een feest om te bekijken, mijn complimenten, het is van grote schoonheid!!!

Wat ik me afvraag, ik denk dat jij iets bij je instellingen fout hebt staan. Om mijn blog heb ik al mijn favorieten blogs staan en telkens als iemand weer een nieuwe post plaatst schiet dat blog naar boven zodat je kan zien dat er iets nieuws gepost is. Althans zo werkt het normaal altijd, maar.....jou blog blijft altijd helemaal onder aan de rij staan bij mij, daar staan blogs waar mensen al weken of maanden galeden voor het laatst iets gepost hebben. Nu zie ik dat jij niet zo'n lijst hebt dus dat dan waarschijnlijk niet in de gaten hebt. Het maakt mij niet uit om af en toe helemaal naar beneden te scrollen en jou blog aan te klikken om te kijken of je misschien al iets nieuws gepost heb, maar een heleboel mensen doen dat misschien niet. En dat zou dan jammer zijn omdat er dan veel minder bij jou gaan reageren omdat mensen het niet in de gaten hebben. Wat een verhaal hé, maar dacht zal je toch even waarschuwen. Kijk maar eens op mijn blog dan zie je dat jij helemaal onderaan staat, vreemd hé?

Fijne avond,
Lieve groet, Josephine

Marja Visscher zei

Dag Joke,
Wat een schoonheden van foto's. Zo dichtbij en zo scherp. Je hebt een fantastisch toestel en een goede lens. Het lijkt net of we 'Het kleine insektenboek van Erik'(Godfried Bomans) binnenstappen. Je kunt het gezichtje van de libelle als het ware zien en dan die frele vleugeltjes. Prachtig!!
Fijne dag nog en lieve groet, Marja

Frans Kreft zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Assayya zei

wat een teerheid en tegelijk ook kracht heb je neergezet met deze libelle:))

Neinah Avelin zei

I LOVE your dragonfly photos, and your blog...
Hugs,

Neinah

Hagazussa zei

Als kind zat ik al vaak aan de sloot kant te turen, naar alles wat bewoog. Libellen of welke namen sommige soorten ook mogen hebben, waren altijd al favoriet. Op één van mijn lievelingsplekjes in Duitsland komt ook zo'n bonte verzameling voor en weer zit ik dan uren aan de slootkant.

Liefs, Haagje