26 mei 2010

Vlaamsegaai, kwam vanmorgen een bezoekje bij ons brengen.

Heftig timmerend aan op een pinda!
jammer genoeg niet helemaal scherp, want hij is door het raam gefotografeerd,
maar ik vond het toch het vermelden waard.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

fotorantje zei

hij staat er mooi op, al is het door het raam

Marja Visscher zei

Leuk hè Joke zo dicht bij huis. Wij hebben er ook één die constant bij de pinda's zit. Maar vernielzuchtig. Ik heb zo'n tankje met nootjes, die gooit hij op de grond om er dan van te gaan eten. Tankje natuurlijk kapot!
Zo heb ik ook elke keer een specht. Die heb ik afgelopen winter nog op de blog gezet. Geen groene hoor, maar de bonte. Op het landje bij de honden zit altijd een groene.
Maar je foto's zijn in één woord prachtig!
Lieve groet, Marja

"Création" zei

Mooi Joke, wat een feest omdat zo dichtbij te zien, en ik vind de foto erg mooi hoor,zou willen dat mijn camera het zo weer zou geven.
Heb nog op internet gekekn naar jou camera maar dat nummer bestaat niet meer, volgens mij is het nu DMC-FZ38 geworden. Denk dat ik deze ga kopen. Jou foto's zijn zo super.

Lieve groet, Josephine

Walter zei

Voor mijn raam heb ik ook vaak vogels zitten, maar meestal tegen de tijd dat ik mijn toestel paraat heb..... Trouwens die "beweging" in de tweede foto is er leuk!
Groetjes

Anoniem zei

Prachtige vogel,ze kunnen wel krijsen haha,vandeweek vloog er 1 door onze fabriek,de dierenambulance heeft de vogel weer bevrijd,gelukkig,dat blauw vind ik zoo mooi,lieve groet Joke.