28 jun. 2010

Fietstocht Utrechtseheuvelrug


Bosrestaurant Sandenburgh
Lupine midden in de bossen.Ons uitkijkplekje.

Even tijd voor een versnapering!

Picknickplek in de verte!
Prachtig overzicht.

Heerlijk om doorheen te banjeren.

Fietspad door de bossen.

Kerkje in Maarn.

Sandenburgselaan.
.

Om de hitte wat te ontlopen hebben we zaterdag 26 juni een heerlijke fietstocht door de bossen gemaakt. Onze tocht begon in Doorn, via diverse knooppunten kwamen we langs Austerlitz, Maarn en zo weer terug in Doorn. Waar we bij het bosrestaurant Sandenburgh ons zelf op een heerlijke versnapering hebben getrakteerd.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ow dat is echt een heerlijke route,ergens zit ook een hele leuke winkel met landelijke spullen en vlakbij waar je pannenkoeken kunt eten,je foto``s zijn prachtig,de natuur is zoo mooi,wens je een fijne avond,lieve groet Joke.

Riet zei

Watb een mooie fietstocht Joke.En schitterende foto's. Fijne week.

"Création" zei

Hoi Joke,

Wat een een heerlijke foto's laat je zien van een prachtige omgeving. En er is niets lekkerder dan een fietstocht door de bossen, en al helemaal met deze hitte. Dat was dus genieten voor jullie. En dat bosrestaurant ziet er ook niet verkeerd uit zeg, altijd zo gezellig ergens lekker wat eten, ben daar zelf ook gek op.

Geniet van de mooie zomer,
Lieve groet, Josephine

Marja Visscher zei

Dag Joke,
Gezellige foto's, jullie hebben je wel vermaakt zie ik wel. Heerlijk hè dat het onder de bomen altijd z lekker koel is. Hopen maar op een 'berg' mooi weer,voorlopig mogen we niet mopperen.
Geniet er van en fijne dag nog! Lieve groet, Marja

Catharina Maria zei

geniet zelfs met je mee door deze foto's !
♥RINI♥